Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Клан Фірташа-Льовочкіна вже розробив план повернення до влади

Субота, 29 березня 2014, 17:16

Творці режиму Януковича - клан Фірташа-Льовочкіна - вже розробив план повернення до влади. 

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив екс-глава МВС Юрій Луценко.

"Не уявляю відродження Німеччини, якби разом з Гітлером не були покарані його начальник рейхсканцелярії, рейхспропаганди та інші діячі режиму. Ми перемогли бандитський режим Януковича, але його творці - клан Фірташа-Льовочкіна вже розробив план повернення до влади", - заявив Луценко після низки партійних з’їздів, які пройшли у Києві 29 березня.

Також він додав: "Пряма трансляція на телеканалі "Інтер" - показовий факт". 

За словами Луценка, він буде "там, де є шанс зламати хребет олігархії. Хоча дежавю 2005 вводить в ступор навіть мене".

29 березня на з"їзді УДАРу Віталій Кличко відмовився балотуватися у президенти та запропонував підтримати від УДАРу кандидатуру позафракційного Петра Порошенка. Сам Кличко заявив, що балотуватиметься на виборах мера Києва.  У свою чергу на з'їзді Батьківщини кандидатом у президенти було висунуто екс-прем"єра, лідера партії  Юлію Тимошенко. 

Телеканал "Інтер" транслював обидва з'їзди. 

Як відомо, одним з акціонерів телеканалу Інтер є Сергій Льовочкін, екс-глава адміністрації президента, який був звільнений указом Януковича на початку 2014 року. Ще одним акціонером є Дмитро Фірташ, якого було затримано в Австрії та звільнено під залог у 125 мільйонів євро.

У березні з"явилася інформація про те, що Верховна Рада має намір націоналізувати телеканал Інтер. Федерація роботодавців України, яку очолює Дмитро Фірташ, попросила нову українську владуутриматись від порушення принципу недоторканності приватної власності.

За час подій на Майдані з листопада 2013 року телеканал відзначився провладною пропагандою та антимаданівською позицією, журналісти телеканалу заявляли про цензуру та тиск.

28 березня СБУ повідомила політтехнологу Ігорю Шувалову, який працював на каналі "Інтер" та певний час був фактично відповідальним за інформаційну політику режиму Януковича,  про примусове видворення з України.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: