Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меморандум про порозуміння досі не підписано - Турчинов

П'ятниця, 18 квітня 2014, 15:19

Переговори між представниками парламентських фракцій щодо документу стосовно ситуації в країні в поки не дали результату.

Про це повідомив в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов на пленарному засіданні у п’ятницю, повідомляє прес-служба президента.

За його словами, "колеги з опозиції наші пропозиції поки що не підтримали" цей документ, і тому відповідне звернення буде виголошено Головою Верховної Ради і Прем’єр-міністром.

Турчинов сподівається, що усі громадяни мають підтримати пропозиції щодо врегулювання кризи, які викладені у меморандумі, оскільки вони розв’язують складні проблеми і унеможливлюють спекуляції.

"Сподіваюся, що напередодні Великодня ми зможемо знайти порозуміння у нашій країні мирним шляхом, без жертв і крові", - сказав він.

Як відомо, раніше голова Батьківщини Сергій Соболєв заявляв, що представники КПУ фактично зривають переговори щодо врегулювання ситуації в країні та подолання розколу в парламенті.

В той же час у ПР заявили, що планують узгодити текст меморандуму з протестувальниками на південному-сході перед тим, як цей документ буде винесено на розгляд парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування