На Меджліс напали через український прапор. Побили жінок, погрожують

Понеділок, 21 квітня 2014, 12:41

На будівлю Меджлісу кримськотатарського народу напали.

Як повідомляє видання "15 минут" з посиланням на нендіректора "Фонду "Крим", члена Меджлісу Різа Шевкіева, напад стався близько 11:00 21 квітня.

За словами Шевкіева, невідомі люди в камуфляжі увірвалися в будівлю Меджлісу, щоб зняти український прапор і відрізати кримський.

В результаті постраждали жінки - вахтер Зодіє Салієва, прес-секретар Лілія Муслімова і головний бухгалтер "Фонду "Крим" Марлена Сейтасанова, які знаходилися в Меджлісі.

Як повідомив Шевкієв, до жінок застосували фізичну силу.

"Ніякого припису щодо зняття прапора у них не було", - заявив він.

 
 
 

Наразі члени Меджлісу зняли з будівлі кримський прапор, а замість нього повісили кримськотатарський національний прапор. На місце події викликали правоохоронців, але поки вони не з'явилися.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Меджлісу Лілія Муслімова, "цей хлопчина сказав: я повернуся, а його "колеги" сказали - посадять мене і головбуха "Фонду" Крим", і ми відповімо за те, що ми чинили "опір".

 

Також вона зазначила: "Шановні люди! Все, що я розмістила на своїй сторінці, може мати особливі наслідки для мене самої ж .... Мій телефон неодноразово вихоплювали представники самооборони, при цьому обзивали численними "ввічливими" термінами".... не вимагайте під кожною фоткою мемуарів .... ".

Як відомо, український прапор було піднято над Меджлісом з нагоди повернення до Криму народного депутата, одного з лідерів кримськотатарського народу Мустафи Джемільова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування