Навального хочуть запроторити в СІЗО за користування інтернетом

Четвер, 24 квітня 2014, 14:32

ФСВП просить Замоскворецький суд Москви помістити російського опозиціонера Олексія Навального під варту в СІЗО.

Про це повідомляє РИА Новости.

"У ході проведеної перевірки за фактом оприлюднення в інтернеті запису від імені Навального, було виявлено пряме порушення ним умов домашнього арешту. Про це проінформовано суд", - заявило прес-бюро Федеральної служби виконання покарань.

Як відомо, Олексія Навального в Росії звинувачують у розкраданні коштів компаній низки компаній. Раніше він був засуджений умовно у іншій справі про операції з грошима "Кіровлісу", даний вирок вже набув чинності.

28 лютого Басманний суд Москви, нібито через участь опозиціонера в мітингу на підтримку фігурантів Болотної справи на Манежній площі, змінив Олексію Навальному запобіжний захід з підписки про невиїзд на домашній арешт, встановивши термін два місяці, які закінчуються в наступний понеділок.

Раніше повідомлялося про те, що прокуратура Москви попередила представників російських соцмереж про неприпустимість перепостів Олексія Навального у соцмережах.

18:33. Адвокат Вадим Кобзєв повідомив, що Замоскворецький суд Москви в четвер продовжив Навальному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 28 жовтня.

Таким чином, вимогу ФСВП арештувати Навального відхилено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування