Другим закатованим у Слов’янську був студент КПІ і активіст

П'ятниця, 25 квітня 2014, 15:56

Другим із закатованих і скинених у воду у Слов’янську був студент "Київського політехнічного інституту" Юрій Поправко.

Про це повідомив ректор ‪‎КПІ Михайло Згуровський у себе на сторінці у Вконтакті.

"На превеликий жаль, підтвердились наші найгірші побоювання. Студент ‪‎КПІ, факультету соціології і права, Юрій Поправко трагічно загинув. Його тіло зі слідами тортур було знайдено у річці біля Слов’янську, Донецької області разом із тілом депутата Віталієм Рибаком", - цитує ректора Артем Стельмашов у Facebook.

 

"Висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким Юрія. Світла пам’ять", - додав Згуровський

Раніше "5 канал" повідомляв, що 19-річний активіст Євромайдану Юрій Поправка зник і може перебувати у полоні сепаратистів на сході. 

Його мати розповідала, що Юрій разом із друзями поїхав до своєї дівчини до Харкова 16 квітня, після цього з ним не було зв'язку. Дівчина Юрія, Даша, яка навчається у Харкові, розповіла, що він приїхав до неї з друзями, а наступного дня поїхав невідомо куди. 

Мати також казала, що хлопець може бути у полоні сепаратистів у Слов'янську.

Вона подзвонила на телефон сина, а їй відповіли, що хлопець загинув, а телефон залишили, щоб "знайти друзів".

Як відомо, у річці Торець біля селища Райгородок Донецької області виявили двох тіл зі слідами катувань. Одним із загиблих виявився депутат Горлівської міської ради від партії "Батьківщина" Володимир Рибак. 

"Причина смерті обох загиблих – комбінована травма тіла внаслідок тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які перебували без свідомості", - повідомили в МВС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування