Царьов вважає, що Донеччина "обжене Крим" у бажанні не "годувати Київ"

Понеділок, 12 травня 2014, 10:46

Депутат, лідер руху "Юго-Восток" Олег Царьов назвав проведення так званого "референдуму" сепаратистів "величезною історичною перемогою жителів Луганської та Донецької областей".

Про це повідомляють "Новости Донбасса" з посиланням на прес-службу політика. 

"Цей день (11 травня) увійде в історію. Військовий комісар Донецької народної республіки Олександр Кишинець говорив мені, що такого шквалу не очікували навіть вони. У мене враження, що Донеччина обжене Крим за рівнем явки й за кількістю позитивних голосів", - заявив Царьов у неділю.

За його словами, "ще місяць тому і, тим більше, після початку каральної операції (антитерористичної операції) мало хто з жителів регіону вірив у те, що багатомільйонний Донбас у єдиному пориві встане на захист своєї свободи". 

"Але ми це зробили, попри тиск із боку київської хунти і її ставлеників на місцях, попри каральну операцію і всіх цих бойовиків майдану, які нишпорять навколо наших міст",  - заявив  він.

Лідер руху "Юго-Восток" заявив, що люди 11 травня йшли "на голосування" родинами, з посмішками на обличчях. "Старожили кажуть: останні 20 років не бачили такої кількості охочих проголосувати", - сказав Царьов.

Він розповів, що отримував повідомлення з усіх кінців регіону, які свідчать про "дуже велику явку" на незаконний "референдум". 

Царьов переконаний, що життя в Донбасі після проведення "референдуму" стане краще.

"Головне завдання – умови життя в Луганській і Донецької республіках повинні бути кращими, ніж були раніше, коли ми годували Київ і західну Україну. Тому, після перемоги ми повинні засукати рукава і тяжко працювати. Усі разом. Наша сила – в єдності", - заявив Царьов.

Сепаратисти стверджують, що "самостійність" проголошеної "Луганської народної республіки" на так званому "референдумі" підтримали, за попередніми даними, 94-98% виборців, а в Донецькій області явка нібито склала 74,87% і 89,07% проголосували за визнання незалежності "Донецької народної республіки". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування