У групі компаній Фірташа заперечують зв'язок з російським бізнесом

Вівторок, 13 травня 2014, 10:42

Група компаній олігарха Дмитра Фірташа Group DF закликала політиків "утриматися від непродуманих заяв, які можуть завдати шкоди репутації групи та її власнику".

Про це йдеться в заяві Group DF, повідомляють "Українські Новини".

"Group DF вважає неприпустимою ситуацію, за якої деякі українські політики в ході виборчої кампанії навмисне дезінформують громадськість, "видаючи в ефір "помилкову інформацію про групу компаній Group DF", - сказано в заяві.

"Офіційно повідомляємо, що серед акціонерів Group DF і її активів немає ні російських політиків, ні російських бізнесменів, а єдиним власником Group DF є український бізнесмен Дмитро Фірташ", - йдеться у ньому.

У заяві наголошується, що зростання групи і придбання нових активів відбувається виключно в рамках чинного законодавства України.

Крім того, згідно з повідомленням, протягом усього періоду загострення ситуації в країні Group DF послідовно виступала за єдину Україну, за об'єднання зусиль бізнесу, влади та громадськості.

Раніше у фракції "Батьківщина" висловлювали обурення заявами Фірташа на підтримку федералізації України.

Глава фракції у ВР Сергій Соболєв зазначав, що, власність Фірташа "закладена в трьох російських банках".

"Тому справжнім власником є не Фірташ, а Путін і брати Роттенберг - через ці три російські банки. І цей факт теж не може залишатися без уваги", - заявляв Соболєв.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування