Шуфрич і Тягнибок не поділили "Небесну дружину"

Вівторок, 20 травня 2014, 10:40

У Верховній Раді посварились депутати Нестор Шуфрич і Олег Тягнибок, які розійшлись у поглядах на ситуацію на Сході країни.

Виступаючи у парламенті "регіонал" Шуфрич закликав владу відмовитись від того, щоб валити усе на попередників.

"У тому, що сталося в Україні, є вина і, як то кажуть, Януковича. Але давайте уже закінчимо звалювати все на "папєрєдніків". Фактично уже біля 100 днів є нова влада в Україні. Тому давайте, взяли відповідальність і вона зараз на владі", - заявив він.

Шуфрич закликав припинити насильство на Сході країни.

"Небесна сотня – це наша трагедія, всіє України. А чи знаєте ви, що на Південному Сході уже формується "Небесна дружина". Уже більше ста людей загинули на Сході", - заявив він.

Він нагадав, що у Харкові пройшов "дуже важливий" круглий стіл національної єдності.

Шуфрич закликав депутатів схвалити оголошені на круглому столі тези і заспокоїти країну: децентралізація влади і статус російської мови.

На це лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок відповів Шуфричу, що на Сході справді формується "Небесна дружина", але у неї входять закатовані патріоти, активісти, загиблі у ході АТО українські військові та силовики.

"Так "Небесна дружина" формується. Але вона формується із тих патріотів, яким спороли животи, тих священників, яких забили терористи, з нашого "свободівця" Дмитра Чернявського", - заявив Тягнибок.

Він закликав розділити людей на Сході на тих, з ким можна домовлятись і терористів, які закатовують людей і з якими немає про що говорити.

 Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування