"Візитка Царьова": На фабриці депутата знайшли сепаратистські агітки

П'ятниця, 23 травня 2014, 13:26

Міліція виявила на паперовій фабриці депутата Олега Царьова в Дніпропетровську листівки сепаратистського змісту.

Про це повідомив радник голови Дніпропетровської ОДА Борис Брагінський

"Сьогодні дніпропетровські УБОЗівці в рамках кримінальної справи провели обшук на паперовій фабриці Олега Царьова і виявили цілий оберемок продукції сепаратистського спрямування. Зокрема, круглу наклейку "Голосував за Януковича - люблю Путіна", - написав він у Facebook.

"За задумом авторів, це фото "може зберегти вам життя під час зачистки". Очевидно, мається на увазі зачистка населення бандформуваннями типу ДНР і ЛНР", - припускає він.


В ГУ МВС в Дніпропетровській області повідомили, що обшук проводився в рамках відкритої 29 квітня справи за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) за фактом розкрадання газу з газопровідної системи.

"В офісних приміщеннях (конференц-залі) одного з товариств з іноземними інвестиціями міста Дніпропетровська було виявлено та вилучено бухгалтерські документи, оргтехніку, штампи і печатки підприємств, листівки сепаратистського характеру, в яких, зокрема, йдеться про правила поведінки під час "зачистки" міста "російськими миротворцями від терористів", - йдеться в повідомленні.

Фото МВС 
Фото МВС 
Фото МВС 

Фото МВС 

Зазначимо, що у своїй офіційній біографії Царьов стверджує, що власником і головою правління ТОВ " Дніпропетровська паперова фабрика він був до 2002 року.

Як відомо, народний депутат, колишній "регіонал" Царьов зняв свою кандидатуру з виборів президента і очолив одну з сепаратистських організацій.

Проти нього вже порушено кримінальну справу за посягання на територіальну цілісність України і заклики до зміни державного устрою. Вирішується питання про зняття з нього депутатської недоторканності для притягнення його до відповідальності.

В кінці квітня у Слов'янську відбулася перестрілка, в результаті якої загинули  троє людей. На місці події знайшли два повністю обгорілих авто з запорізькими номерами, в яких "сепаратисти" знайшли сумку з зовсім не ушкодженими візитками Дмитра Яроша.

Цей випадок породив цілу низку інтернет-мемів, де "візитка Яроша" фігурувала як артефакт, що дарує захист, недоторканність та незнищенність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News