Ганна Герман таки була агентом КДБ - журналіст

Субота, 24 травня 2014, 23:13

Діючий нардеп від Партії регіонів Ганна Герман справді була завербована КДБ і співпрацювала з цією структурою ще з 1980-х років.

Про це заявив журналіст Сергій Лещенко, посилаючись на заяву журналіста Аскольда Крушельницького та свідчення колишнього співробітника ГРУ Петра Лелика.

"Журналіст Аскольд Крушельницький, посилаючись на свого померлого товариша, колишнього співробітника Головного управління розвідки Петра Лелика, розповів у березні 2014 року, що Герман справді була завербована КДБ. Відповідні документи про це були придбані Юлією Тимошенко у ФСБ Росії за 300 тисяч доларів", - повідомив Лещенко.

Як заявив Крушельницький, "Петро Лелик - екс-працівник ГРУ, який працював у політичній сфері, був моїм приятелем".

"Він деякий час працював на Юлію Тимошенко. Він мені розповідав, що вони за 300 тисяч доларів купили документи про те, що Ганна Герман була агентом КДБ з 1980-х років, коли вона ще працювала на Радіо Свобода", - повідомив Крушельницький.

Також він повідомив з посиланням на Лелика, що екс-президент Віктор Янукович, коли двічі відбував покарання, "КДБ його вербувало, щоб він працював на них".

"І він в Донецьку працював з організованими кримінальниками, злочинцями, і про них доносив інформацію до КДБ", - додав Крушельницький.

Як відомо, раніше Ганна Герман  в інтерв'ю "Новой газете" заявила: ''Агент я, не агент - це вже не важливо''.

Ганна Герман заявила, що має основний доказ, який спростовує інформацію про те, що на агентурних документах стоїть не її підпис.

Коментуючи питання про те, що Герман приписують співпрацю в радянські час из КДБ, коли її агентурним ім'ям була 'Тереза', Герман заявила, що має доказ непричетності до цього.

''Я виграла суд у цих товаришів з газети "Вечерние вести". Вони опублікували нібито мою розписку для центру з моїм теперішнім підписом. Але там же на розписці вказано рік. І я принесла на суд свої документи тих років, де я розписувалася прізвищем Стеців - з літерою "С", моє дівоче прізвище. А ось це "А", Анна, з'явилося лише в дев'яності, коли я вийшла за Германа, змінила прізвище і підпис. І ось це мій головний доказ – що то була не моя розписка'', - заявили нардеп.

Джерело відео - Сергій Лещенко

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування