Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розпорядження Турчинова про урочистості на Майдані зникло з сайту

П'ятниця, 30 травня 2014, 17:15

Адміністрація президента видалила з сайту офіційного інтернет-представництва виконуючого обов'язки президента розпорядження Турчинова про урочисті заходи на Майдані Незалежності в Києві з нагоди вступу на посаду новообраного президента.

Наразі зазначене розпорядження на сайті відсутнє, зазначають "Українські Новини".

Представник прес-служби Адміністрації повідомив, що розпорядження знято із сайту з доручення керівництва АП, додавши, що причина такого рішення йому не відома.

Як повідомлялося, розпорядженням № 931 від 29 травня Турчинов створив робочу групу з забезпечення проведення на Майдані Незалежності в Києві урочистих заходів із нагоди вступу на посаду новообраного президента.

Робочу групу очолив перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема.

Групі доручалося опрацювати питання й розробити заходи щодо нормалізації ситуації на Майдані й прилеглих до нього вулицях у Києві й створити умови для забезпечення належного виконання Києвом функцій столиці.

Передбачивши заходи, зокрема, з вшанування на Майдані пам'яті загиблих учасників мирних акцій протесту протягом листопада 2013 - лютий 2014 року.

Турчинов також створив оргкомітет з інавгурації новообраного Президента.

Штаб кандидата в президенти Порошенко заявив, що прийняття присяги новообраним Президентом відбудеться 7 червня і що вони не планують будь-яких урочистих подій на Майдані з нагоди інавгурації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування