У Криму зник ще один проукраїнський активіст

Субота, 31 травня 2014, 17:59

У Сімферополі зник ще один кримський активіст – 33-річний Сейран Зинедінов.

Про це повідомила дружина зниклого, Ленара, пишуть Крим.Реалії.

Згідно з повідомленням,  в останні дні Сейран займався пошуками зниклого Тимура Шаймарданова, з яким він був знайомий.

Сейран Зинедінов

"Вони познайомилися з Тимуром навесні, коли в Криму почалися всі ці події. Він був активістом, разом з хлопцями вони чергували під українськими військовими частинами, возили їм продукти і сигарети", - розповідає дружина Зинедінова.

За її словами, Сейран ввечері мав зустрітися з родичами Тимура, щоб розповісти їм, як йдуть пошуки. Після зустрічі з ними  через кілька хвилин зв'язок з Сейраном обірвався і ніхто не бачив, як і куди зник чоловік.

"Такого ніколи не було, щоб чоловік не повернувся. З учорашнього вечора у нього відключений телефон. Я знала, куди він йшов і до кого. Зустріч мала тривати кілька хвилин - це було недалеко від нашого будинку, на перехресті біля селища Строганівка і вулиці Лугової".

За словами родичів Тимура Шаймарданова, ввечері близько 20:00 вони зустрілися з Сейраном, поговорили про хід пошукових робіт і через деякий час поїхали.

"Через 20 хвилин нам зателефонувала дружина Сейрана і сказала,  що він досі не повернувся із зустрічі  і з ним немає зв'язку. Після цього і досі  на зв'язок він не виходить", - повідомив один із близьких родичів Тимура, який просив не називати його імені.

Як відомо, раніше в Криму протягом тижня зникли двоє активістів громадської організації "Український дім" - сімферопольці Тимур Шаймарданов та Леонід Корж. Обидва пішли з дому та не повернулися, зв'язок з ними відсутній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування