Порошенко зробив Ложкіна главою АП

Вівторок, 10 червня 2014, 14:11

Президент Петро Порошенко призначив главо своєї Адміністрації Бориса Ложкіна.

Відповідний указ оприлюднено на сайті президента у вівторок.

Фото: paparazzi.com.ua

Іншим указом від виконання обов'язків глави АП звільнено Сергія Пашинського.

Інформація про майбутнє призначення Ложкіна з'явилася тиждень тому. Раніше Ложкін відмовлялвся її коментувати:

Крім того Порошенко призначив Геннадiя Зубка першим заступником голови Адмiнiстрацiї президента, а Олега Рафальського – заступником голови Адмiнiстрацiї президента.

Іншими указами глава держави звiльнив Рафальського з посади заступника голови Адмiнiстрацiї президента, а Зубка - з посади в. о. керiвника Державного управлiння справами.

Ложкін був бізнес-партнером Порошенка, коли вони разом придбали компанію KP-Media (журнал і сайт "Кореспондент", портал Bigmir) в американського підприємця Джеда Сандена. Окрім того, Порошенко передавав Ложкіну в управління свої радіостанції.

Торік Ложкін продав медіа-активи за завищеною ціною олігарху Сергію Курченку, наближеного до сім'ї екс-президента Віктора Януковича.

*** Борис Ложкін народився 23 жовтня 1971 року в місті Харкові.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, він закінчив Харківський державний педагогічний інститут за спеціальністю "Російська мова та література" а також Міжнародний інститут гуманізації та розвитку освіти (США) за фахом "менеджер вищої ланки управління".

Ложкін почав свій трудовий шлях у медіагалузі як позаштатний журналіст в обласній газеті "Вечірній Харків"

У 2013 році журнал "Фокус" оцінив стан Бориса Ложкіна в $ 126.4 мільйона (101 місце рейтингу "200 найбагатших людей України").

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...