Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС РФ: На посольство в Києві напали "фашистські молодики"

Субота, 14 червня 2014, 21:27

Російська сторона вкрай обурена провокаційними діями "фашистських молодиків" в Києві стосовно Посольства Росії в Україні.

Про це йдеться в офіційній заяві МЗС Росії.

"За безвідповідальним потуранням української влади здійснено напад на будівлю російського дипломатичного представництва, наруга над прапором Російської Федерації", - зазначено в документі.

У МЗС нагадали про неодноразові звернення до української офіційної влади.

На переконання російських дипломатів, органи правопорядку України так і не зробили будь-яких заходів щодо захисту Посольства Росії в Києві.

Вони назвали це "грубим порушенням міжнародних зобов'язань України".

У МЗС РФ зажадали від української сторони вжити всіх необхідних заходів щодо забезпечення безпеки російських дипломатів в Києві.

Як відомо, раніше представник СБУ під посольством РФ у Києві закликав учасників акції протесту не заходити на територію диппредставництва. Міліція та представники самооборони Майдану не втручаються в дії мітингувальників.

Разом з тим у координаційній раді Майдану повідомили, що представники сотень самооборони Майдану "підтягуються до посольства РФ з метою попередити можливе загострення ситуації і не допустити провокацій".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...