Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС: Мітингарів намагалися використати для провокацій. Є затримані

Неділя, 15 червня 2014, 02:29

Обурення учасників акції протесту біля посольства Російської Федерації в Україні було використане для спроб провокативних дій, які не відповідають усталеним нормам дипломатичних зносин і захисту дипломатичних установ.

Про це йдеться у заяві МЗС України. 

"14 червня  біля посольства РФ у Києві відбулася акція протесту проти агресивної політики Кремля та російської підтримки дій терористів та сепаратистів, які призводять до загибелі українських громадян та військовослужбовців. .. Обурення протестувальників водночас було використане для спроб провокативних дій, які не відповідають усталеним нормам дипломатичних зносин і захисту дипломатичних установ", - зазначили в МЗС.

Українська влада невідкладно відреагувала на провокаційні замахи, підкреслили у відомстві.

"За інформацією правоохоронних органів, окремі з провокаторів були затримані. Уряд вживає всіх заходів, щоб акція протесту відбувалася мирно, а безпека дипломатичного представництва була відновлена", - додали в МЗС.

Також у дипломатичному відомстві підкреслили, що "загальна стабілізація ситуації залежить від готовності російської сторони припинити підтримку терористів та сприяти реалізації мирного врегулювання в окремих районах сходу країни". 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування