Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавров зажадав відшкодувати збитки від зеленки та яєць

Неділя, 15 червня 2014, 19:03

До МЗС України направлена ​​нота з вимогою покарати винних у подіях навколо російського посольства і відшкодувати завдані збитки.

Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, - пише Інтерфакс.

"У тому, що стосується вакханалії, влаштованої молодчиками з неонацистськими та іншими непристойними гаслами щодо російського посольства, то направлена ​​офіційна нота в МЗС України з вимогою знайти і покарати винних, відшкодувати заподіяної серйозної шкоди", - сказав глава МЗС РФ.

"Будемо домагатися зрозумілої реакції наших українських колег", - підкреслив Лавров.

Також Лавров, говорячи про вислів в.о. глави МЗС Андрія Дещиці на адресу президента РФ Володимира Путіна, заявив: "Мене особливо покоробило те, що до так званих "протестувальникам" біля посольства прибув призначений Верховною Радою в.о. Міністра закордонних справ України А.Дещиця, який чи то вмовляв натовп, чи то брав участь у цій вакханалії, дозволивши собі заяви, що переходять межу пристойності".

"Я розумію, що йому є у кого повчитися, так як ті, хто активно підтримує нинішні українські влади у Вашингтоні, теж не цураються міцного слівця. Проте дипломат, яким є Дещиця, все-таки повинен вибирати висловлювання. Не знаю, як він тепер буде з нами спілкуватися і працювати", - заявив Лавров. 

Як відомо, 14 червня сотні активістів пікетували посольство Російської Федерації в Києві у зв'язку з проникненням російських танків на територію України і збитим літаком ІЛ-76. Мітингарі закидали посольство яйцями, зеленкою, перевернули та потрощили машини, що належать до автопарку диппредставництва. 

МВС затримало 3 мітингувальників і завело справу за статтею "хуліганство".

Джерело відео - midrftube

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...