Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко все ще сподівається, що Росія припинить постачати бойовиків на Схід

Понеділок, 23 червня 2014, 18:34

Президент України Петро Порошенко сподівається, що Росія дослухається до рекомендацій Ради міністрів ЄС і припинить постачати бойовиків в Україну.

Про це йдеться в його заяві.

Як зазначив Порошенко, він має сподівання, що висновки, викладені у рішенні за результатами засідання Ради у понеділок, сприятимуть якнайшвидшому врегулюванню ситуації на Сході країни. 

Він також висловив сподівання, що Росія дослухається до рекомендацій Ради міністрів ЄС щодо підтримки його мирного плану і вживатиме ефективних заходів для припинення потоку бойовиків, зброї та техніки через кордон в Україну, застосує свій вплив на сепаратистів для зупинки насильства та складення зброї.

"Маю надію, що Росія сприятиме виводу військ та утримається від подальшого накопичення військ біля кордону України", - наголосив Глава держави.

Як відомо, Рада ЄС на рівні міністрів закордонних справ за результатами обговорення питання про ситуацію в Україні у понеділок ухвалила комюніке, в якому, зокрема, закликала Росію припинити потік бойовиків та озброєння на територію України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування