Медведчук: "Я веду переговори з ДНР і ЛНР, а не представляю їхні інтереси"

Середа, 25 червня 2014, 11:36

Лідер партії "Український вибір" Віктор Медведчук заявив, що не представляє інтереси так званих Донецької й Луганської "народних республік".

Як повідомляє сайт "Українського вибору", коментуючи повідомлення ОБСЄ про те, що на переговорах 23 червня в Донецьку він виступав як представник ДНР і ЛНР, Медведчук заявив:

"Ні в Донецьку, ні раніше я ніколи не представляв інтереси ДНР і ЛНР. У складі посередницької переговорної групи разом із народним депутатом Нестором Шуфричем ми вели й ведемо переговори з представниками ДНР і ЛНР для досягнення мирного врегулювання конфлікту на Сході України".

"Інформація, яка нібито поширена від імені ОБСЄ, є недостовірною", - запевнив Медведчук.

Раніше в повідомленні на сайті ОБСЄ говорилося, що за словами донецьких сепаратистів Медведчука призначено представником так званих "ДНР" і "ЛНР" на переговорах.

Перед тим речник інформаційного центру РНБО Володимир Чеповий 24 червня відмовився говорити, кого представляє Медведчук на багатосторонніх переговорах із розв’язання конфлікту на сході. Він лише наголосив, що екс-президент Леонід Кучма – єдиний, хто представляє українську сторону в роботі тристоронньої групи.

А лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок закликав Генпрокуратуру розслідувати факт участі кума президента Росії Медведчука в переговорах з урегулювання конфлікту на сході України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування