Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генерали, які розвалювали армію, хочуть повернутися в Міноборони - Тимчук

Четвер, 26 червня 2014, 11:47

Генерали, які доклали руку до розвалу армії, намагаються повернутися в Міністерство оборони, заявляє ініціатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"У нас з'явилася інформація про те, що деякі генерали, які проявляли особливу спритність при Януковичі у справі розвалу армії, потроху промацують ґрунт для повернення у військове відомство", - написав він у Facebook.

У зв'язку з цим Тимчук і його колеги спробували з'ясувати результати розслідування щодо розвалу Збройних сил, проведеного Міноборони у квітні цього року.

"А там, за нашим даними, зазначені прізвища конкретних генералів і адміралів – винуватців, не побоюся цього слова, трагедії. Ці матеріали були передані в Генпрокуратуру, і відтоді про них нічого не чути", - написав Тимчук.

"Кінців розслідування ми поки не знайшли – у ГПУ хаос через нові призначення. Але чекаємо, що генпрокурор Віталій Ярема проллє світло. По-перше, Батьківщина повинна знати своїх "героїв" в обличчя. А по-друге, не можна допустити цих "стратегів" знову в МО й Генштаб. Як би їм не хотілося", - заявив він.

Тимчук також розкритикував призначення першим заступником генпрокурора колишнього прокурора Києва Миколи Герасим’юка.

Він нагадує, що проти такого призначення виступав "Правий сектор", стверджуючи, що Герасим’юк працював у органах прокуратури за часів Януковича та "фальсифікував кримінальні справи проти учасників Майдану".

"Я не кажу, що "Правий сектор" - істина останньої інстанції. Але коли вже такі серйозні звинувачення пролунали, непогано було б провести ретельне розслідування й поставити всі крапки над "і" з приводу особи Герасим’юка. А не призначати його нишком на таку високу посаду", - уважає Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...