У Криму зникло українське кабельне ТБ. Зв'язок МТС ледве працює

Неділя, 29 червня 2014, 10:58

У Криму виникли складнощі з роботою мобільного оператора "МТС Україна".

Про це повідомила прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, такі труднощі пов'язані з неможливістю здійснювати на території АРК розрахунки у гривні, а також з іншими "незалежними від "МТС Україна" факторами".

"Зазначені непередбачувані фактори можуть призводити до виведення з ладу телекомунікаційного устаткування, погіршення зв'язку та зменшення зони якісного покриття зв'язку в АР Крим", - відзначили у компанії.

Ситуація й надалі ускладнюється, що може призвести до перебоїв у зв'язку, а також часткового або повного призупинення або припинення надання телекомунікаційних послуг на даній території, - розповіли в "МТС-Україна".

У компанії підкреслили, що докладають всіх зусиль для збереження можливості надання якісних послуг зв'язку в Криму, але "не всі обставини можуть бути усунені зусиллями ПрАТ "МТС-Україна"".

У компанії вибачились перед абонентам за можливі незручності й попросили поставитися з розумінням до ситуації, що склалася.

Разом з тим, у Сімферополі оператори кабельного телебачення в суботу припинили трансляцію низки провідних українських телеканалів, - передає Інтерфакс-Україна.

Зокрема, припинено кабельне мовлення телеканалів "Інтер", "1 +1", "2 +2", "5 канал", "ICTV", "Новий канал", "NEWS 24", "НТН", "РАДА".

Замість них включені різні російські телеканали.

У теж час в кабельних мережах Сімферополя поки триває мовлення низки українських розважальних, музичних та дитячих телеканалів.

Як відомо, в березні поточного року після анексії Криму Росією на півострові було повністю припинено ефірне аналогове і цифрове мовлення українських телеканалів, на частотах яких тепер йде мовлення російських телеканалів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування