Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Немиря повідомив, коли Рада візьметься за ратифікацію асоціації з ЄС

Четвер, 10 липня 2014, 13:45

22 липня поточного року комiтет Верховної Ради з питань євроiнтеграцiї планує розглянути питання пiдготовки до ратифiкацiї Угоди про асоцiацiю мiж Україною та Євросоюзом.

Про це на прес-конференцiї в Києвi в четвер повiдомив народний депутат вiд фракцiї "Батькiвщина" Григорiй Немиря, передає "Інтерфакс-Україна".

"Комiтет з питань євроiнтеграцiї 22 липня - це перший день пленарної липневої сесiї Верховної Ради - проведе засiдання, на якому основним питанням буде стан пiдготовки до ратифiкацiї Угоди про асоцiацiю", - сказав Немиря.

"Другим буде порушено питання про пiдготовку Нацiонального плану iмплементацiї (Угоди про асоцiацiю) ", - додав він.

За його словами, на засiдання запрошено мiнiстра закордонних справ i представникiв президента для обговорення цих питань.

У свою чергу, депутат вiд "Батькiвщини" Андрiй Шевченко розповiв, що фракцiя пропонує найближчого сесiйного тижня провести в парламентi "європейський день", коли буде ратифiковано угоду про асоцiацiю, а також розглянуто пакет законопроектiв, необхiдних для виконання угоди.

"Такий пакет законiв пiдготовлено, ми можемо назвати щонайменше десять законопроектiв, готових до розгляду. Ми їх напрацювали спiльно з громадською iнiцiативою "Реанiмацiйний пакет реформ", - повiдомив депутат.

Шевченко висловив думку, що парламент готовий видiлити повноцiнний день для розгляду й ухвалення рiшень, необхiдних для євроiнтеграцiї України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...