Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські ЗМІ розповідають, що збитий "Боїнг" - невдалий замах на Путіна

П'ятниця, 18 липня 2014, 02:28

Російські ЗМІ повідомляють, що малайзійський "Боїнг-777" помилково нібито збили українські військові, при цьому їх ціллю нібито був літак президента Росії Володимира Путіна.

Таку думку висловило "Інтерфаксу" джерело в Росавіації, пише Лента.ру.

Президентський борт і пасажирський лайнер, за словами джерела, перетиналися в одній точці і на одному ешелоні. "Це сталося поблизу Варшави на 330-му ешелоні на висоті 10100 метрів. Борт номер один був там в 16:21 мск, малайзійський літак - в 15:44 мск", - заявило джерело.

Контури літаків і їхні розміри, за словами джерела, схожі, а розфарбування "на досить віддаленій відстані воно практично ідентичне".

Глава Росавіації Олександр Нерадько відмовився коментувати інформацію про можливий перетин маршрутів літаків. "Росавіація ніколи і за жодних обставин не коментує і не оприлюднює відомості про маршрут польоту борту номер один", - підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що за період проведення АТО зенітно-ракетні комплекси Збройних Сил України не застосовувалися, жодного пуску зенітних керованих ракет не було.

Як відомо, в Донецькій області було збито пасажирський літак, який йшов в напрямку Куала Лумпура. Загинули 280 людей і 15 членів екіпажу.

Серед загиблих - 154 голландця, 27 австралійців, 23 малазійця, 11 індонезійців, 6 британців, 4 німця, 4 бельгійця, 3 філіппінців і 1 канадець.

Між тим Російські ЗМІ та терористи практично одночасно повідомили про те, що збито транспортний літак Ан-26 ВПС України. Пізніше Служба безпеки України повідомила, що встановила причетність бойовиків до збиття цивільного літака.

Також повідомлялося, що бойовики отримали зброю, якою можуть збивати літаки на великій висоті.

Так раніше було збито літак АН-26, який йшов на висоті понад 6 тисяч метрів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування