"Правий сектор" та МВС не поділили мера Курахового

Середа, 9 липня 2014, 19:18

Партія "Правий сектор" заявляє про вимогу представників Міністерства внутрішніх справ звільнити затриманого активістами партії мера Курахового Сергія Сажка.

Про це йдеться в повідомленні "Правого сектору".

"Учора ввечері мені подзвонив радник Авакова Антон Геращенко й в ультимативній формі вимагав відпустити Сергія Сажка протягом однієї години. У іншому випадку пан Геращенко, я так розумію, збирався направити проти "Правого сектору" всі спецпідрозділи міліції або просто задавити мене всіма двома центнерами своєї живої ваги", - сказано в заяві з посиланням на члена "Правого сектору" Андрія Денисенка.

У повідомленні зазначили, що "Правий сектор" має інформацію про співпрацю чиновника з терористами, а також докази про його особисту участь у сепаратистській діяльності.

У повідомленні також висловлено побоювання, що після планованої передачі правоохоронним органам Сажка, чиновник буде попросту відпущений.

"Ще вчора з високих київських кабінетів першою хвилею відмивання цього "героя" пішла інформація про нібито його викрадення бойовиками сепаратистів ... Дуже схоже, що новоімущі під прикриттям труднощів війни не тільки не збираються міняти систему влади, але й мають намір залишити Донбас у довічному володінні його старих феодальних хазяїв "- сказано в повідомленні з посиланням на Денисенка.

У повідомленні не уточнюється, коли "Правий сектор" передасть затриманого представникам МВС.

Як відомо, партія "Правий сектор" заявляє про затримання мера Курахового Донецької області Сергія Сажка за підозрою в співробітництві із самопроголошеною "Донецькою народною республікою".

Раніше у вівторок на брифінгу в Раді національної безпеки і оборони її речник Андрій Лисенко, підтвердивши викрадення мера Курахового, заявляв, що його викрали "терористи" й "бандити", які "продовжують тероризувати місцеве населення".

За словами речника, місце, де сталося викрадення, сили антитерористичної операції не контролюють.

Українські новини

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування