Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарута запевнив, що Маріуполю нічого не загрожує

Понеділок, 25 серпня 2014, 17:44

Губернатор Донецької області Сергій Тарута, який управляє регіоном з Маріуполя, впевнений, що місто знаходиться під надійним захистом.

Про це він заявив у коментарі Громадському телебаченню Донеччини.

"Я б хотів заспокоїти жителів Маріуполя і сказати, що для цього жодних причин немає, все знаходиться під повним контролем, достатньо тут представників українських правоохоронних сил і Міноборони, які можуть захистити Маріуполь", – запевнив Тарута.

На його думку, причиною паніки в місті стало переміщення української військової техніки, яку деякі жителі сприйняли як наступ сепаратистів.

"Коли було переміщення наших українських колон, багато жителів того ж Новоазовська, багатьох прилягаючих районів, переплутали і вирішили, що це сепаратисти, що це "ДНР", почали зразу цю інформацію в ЗМІ тиражувати", – сказав він.

За його словами, українські військові здатні захистити Маріуполь.

"У нас достатньо засобів і сил, в української армії. Є два кільця навколо Маріуполя, які дають можливість спокійно знаходитися тут і не піддаватися провокаціям", – запевнив губернатор.

Він також закликав тих людей, які створюють великі черги на заправках і в магазинах, заспокоїтися і не піддаватися паніці. За його словами, причин евакуюватися з міста немає.

Як відомо, в понеділок вранці з'явилася інформація про те, що деяка кількість російської бронетехніки перетнула український кордон і попрямувала, в тому числі, в Маріуполь.

Пізніше з’явилися повідомлення про знищення частини цієї техніки та захоплення у полон російських військовослужбовців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування