Аваков: Ми не дуже хотіли йти на вибори, але так сталося

Четвер, 11 вересня 2014, 09:30

Арсен Аваков заявив, що партія "Народний фронт" зібрала до виборів тих людей, які готові брати на себе відповідальність у складний час і захищати Україну.

"Народний фронт". Сильна команда для складних часів", - написав міністр внутрішніх справ написав у своєму Facebook.

Він перелічив відомих політиків, які увійшли в партію: "Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов, Андрій Парубій, Арсен Аваков… Зорян Шкіряк, Слава Кириленко, Лілія Гриневич, Павло Петренко, Сергій Пашинський".

"Бойові комбати Андрій Білецький – командир "Азова", Юрій Береза – командир "Дніпро-1", Андрій Тетерук – командир "Миротворця", Євген Дейдей – "Київ-1", Роман Пицків – командир "Чернігів", - продовжив Аваков.

"Таня Чорновол і Михайло Гаврилюк. Дмитро Тимчук, Антон Геращенко, Вікторія Сюмар, Сергій Висоцький… За пару днів офіційні релізи партії Народний фронт перерахують усіх дорогих мені друзів і побратимів, тих, хто зібрався у цю команду", - додав він.

За словами Авакова, ці люди не прагли на вибори, але в нинішній ситуації створили "сильну команду".

"Ми не надто хотіли йти на ці вибори. Забагато реальної роботи і реальних ризиків для країни. Забагато викликів нам пред'явила війна… Але так сталося. Цей парламент, і правда, себе зжив. І, якщо вибори призначені, – ми готові. Сильна команда для складних часів", - заявив він.

За словами Авакова, у "Народному фронті" зібралися:

"Ті, хто не боїться брати на себе відповідальність, коли важко.

Ті, хто не на словах, а на ділі зі зброєю в руках захищає Україну.

Ті, хто в умовах війни й пост-януковичевського пограбування, відтворює майбутню економічну міць країни.

Ті, хто готовий перемогти в цій війні.

Ті, хто готовий забезпечити мир у країні – сильною позицією і в економіці, і на фронті.

Ті, хто відкритий до реформ і чесності в політиці.

Ті, хто готовий боротися за Україну – на всіх фронтах.

Ті, хто готовий боротися й перемагати, щоб торжествувала в Україні людина – вільна людина в щасливій країні!".

"Ідемо разом! Переможемо разом. Вільна людина в щасливій Україні - гідна мета, щоб консолідуватися. Сильна команда для складних часів. Народний фронт", - заявив голова МВС.

Як відомо, напередодні відбувся з'їзд "Народного фронту", на якому прозвучали ключові прізвища тих, хто йде на вибори з цією партією.

Прем'єр Арсеній Яценюк обраний головою ради "Народного фронту", спікер парламенту Олександр Турчинов - голова центрального штабу партії.

Сергій Висоцький підтвердив у Facebook, що погодився вступити в "Народний фронт", але пообіцяв, що його "риторика" не зміниться.

"Враховуючи, що формат і моєї участі у виборах, і участі у виборах усієї партії поки не до кінця зрозумілий, розповісти про свою кампанію не можу. Якщо піду по округу – буду вести щоденник безгрошового кандидата-ламера. Якщо не піду – отже, писатиму, як писав", - зазначив він, жартуючи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...