Заарештований в Росії олігарх був другом Януковича - журналіст

Середа, 17 вересня 2014, 18:46

Заарештований в Росії бізнесмен Володимир Євтушенков тісно пов'язаний з Віктором Януковичем.

Про це пише журналістка радіостанції "Эхо Москвы" Юлія Латиніна.

За її словами, Євтушенков був другом Януковича і співвласником мисливського господарства "Кедр", за яким стояв Віктор Янукович.

"Пан Євтушенков, наскільки я знаю, був одним із близьких друзів Януковича і співвласником мисливського господарства "Кедр", яке грало в Україні роль кооперативу "Озеро", - написала вона.

Крім того, за словами Латиніної, Євтушенков був одним з посередників, що зводив Януковича після його втечі з тими людьми, які влаштували "все це в Україні".

"Про подробиці краще запитати донецького губернатора Таруту, який ще на самому початку донецької історії називав мені, на мій подив, ім'я Євтушенкова. Мабуть, Євтушенков намагався бути посередником в українській історії. Бо відчував у себе за спиною грізне дихання Сєчіна, який хотів забрати у нього "Башнефть", судорожно шукав якісь козирі ", - написала вона.

Нагадаємо, 16 вересня Євтушенков був поміщений під домашній арешт. Він звинувачується у справі про незаконну приватизацію підприємств башкирського ПЕК, які зараз входять до складу "Башнафти" (86,7% акцій належать АФК "Система", контрольованої підприємцем).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News