Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цеголко не підтвердив інформацію про розмову щодо "погроз" Путіна

Четвер, 18 вересня 2014, 21:39

В адміністрації президента України не підтвердили інформацію про розмову президента Петра Порошенка з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу про можливість введення президентом РФ військ в низку європейських столиць.

"Ми не підтверджуємо інформацію, поширену в газеті", - повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко, коментуючи інформацію, опубліковану в німецькій газеті Süddeutsche Zeitung.

За його словами, українська сторона "негативно ставиться до спекуляцій, які ставлять під загрозу зусилля всіх сторін на шляху впровадження мирного процесу".

Раніше німецька газета Süddeutsche Zeitung написала про те, що нібито президент України передав президенту Єврокомісії суть розмови з Путіним.

Згідно з інформацією видання, Путін нібито повідомив Порошенкові про те, що якби захотів, то "ввів би протягом двох днів війська не лише в Київ, а й в Ригу, Вільнюс, Таллінн, Варшаву й Бухарест".

Нібито в цій розмові Путін порадив президенту України "не дуже розраховувати на ЄС", оскільки він може вплинути на рішення Європейської Ради.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування