Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луганські бойовики почали агітувати людей за свої "вибори" і "референдум"

Понеділок, 13 жовтня 2014, 10:25

Луганські бойовики почали "передвиборчу агітацію", роздаючи на захоплених територіях листівки з повідомленням про "вибори і референдум".

Про це повідомляє сайт глави Луганської ОДА Геннадія Москаля.

За даними громадян, що приходять з захопленої бойовиками частини Луганської області, "бойовики почали поширювати агітки з повідомленням, що 2 листопада в ЛНР відбудуться вибори до органів місцевого самоврядування, а 9 листопада — референдум".

На "референдум", згідно з повідомленням Москаля, мають винести два питанням: "як бачать мешканці "ЛНР" своє майбутнє – в складі України чи в складі окремої республіки".

"Оскільки вибори та референдум будуть проводитися під дулами автоматів, їхні результати передбачити нескладно", - заявив Москаль.

У голови Луганської ОДА також повідомили, що у неділю бойовики сім разів обстрілювали українських силовиків на Луганщині. Поранені 4 нацгвардійців та 2 військови ЗСУ.

Обстріли велися з застосуванням систем "Град".

Так бойовики так званого 32-го округу "Войска донского" обстріляли блокпости Нацгвардії в районі Бахмутки (поранені четверо бійців) та опорний пункт 24-ї бригади ЗСУ поблизу Мирної долини.

Також обстрілів зазнали опорний пункт 128-ї гірсько-піхотної бригади (1 поранений), 17-ї танкової бригади (1 поранений), блокпости українських військових біля с. Трьохізбенка та міст через Сіверський Донець поблизу м. Щастя.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування