Порошенко пообіцяв не дозволити "розхитати політичну ситуацію в країні"

Вівторок, 14 жовтня 2014, 19:11

Президент України Петро Порошенко заявляє, що не дозволить провокаторам та особам, які прагнуть розхитати політичну ситуацію в країні, відкрити "другий фронт".

"Відкрити "другий фронт" всередині країни не дам ні провокаторам, ні дезертирам", - сказав Глава держави представникам ЗМІ у Запоріжжі.

Коментуючи сьогоднішні події під Верховною Радою, Петро Порошенко зазначив, що розцінює ці події як провокації.

Президент зазначив, що, за інформацією силових структур, сьогоднішні події планувалися набагато раніше, і ще тиждень тому було відомо про можливі провокації.

Дії підрозділів міліції, Нацгвардії під час сьогоднішніх подій Глава держави назвав ефективними та злагодженими. "Міліція, нарешті, почала діяти ефективно", - сказав Петро Порошенко.

Як відомо, у вівторок  у той час, коли народні депутати безуспішно намагалися ухвалити рішення про закон щодо визнання УПА воюючою стороною у Другій світовій війні, під стінами парламенту розгорілись сутички між правоохоронцями та провокаторами, які намагались штурмом прорватись в Раду.

Невідомі нападали з кийками та залізними ланцюгами. В результаті бійки поранені 15 бійців. Затримані 50 порушників правопорядку. 

У натовпі молодиків був і прапор "Братства", а їхні дії дуже нагадували провокації 1 грудня на Банковій, організацію яких пов'язували з Корчинським.

"Свобода", яка організовувала "Марш УПА", і "Правий сектор" уже заявили, що до заворушень стосунку не мають.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News