Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За підкуп виборців порушили 141 справу - Аваков

Субота, 18 жовтня 2014, 14:32

З початку виборчого процесу порушено 141 справу за фактом підкупу виборців.

Про це у своєму Facebook заявив глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, найбільша кількість таких справ зареєстровано в Запорізькій (14), Київській (11), Харківській (11) Одеській (15), Житомирській (9), Донецькій (7) областях та у м.Києві (14).

"Вал порушень з підкупу виборців по всій країні росте як сніжний ком. ... Вимагаю жорстко присікати і фіксувати факти порушення виборчого закону. Деякі кандидати починають верещати - але по-іншому не буде", - зазначив Аваков.

"Позиція МВС за підкуп буде жорсткою. Незалежно від партійної приналежності кандидата. А до представників" Народного Фронту "- понад жорсткою", - додав він.

При цьому він закликав громадян у разі фіксації факту підкупу "негайно звертатися за формою до найближчого управління внутрішніх справ".

"Не лінуватися (це і ваш борг) оформляти заяви та докази. Тільки так ми поборемо покупку голосів на виборах. Якщо міліція не адекватна у прийнятті рішень або зволікає (не виключаю) - прошу негайно повідомляти про подібні факти в Facebook Антону Геращенко або у вищестоящу міліцейську інстанцію ", - додав глава МВС.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування