Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кум Табачника агітує за кандидата від "Блоку Петра Порошенка"

Четвер, 23 жовтня 2014, 21:39

Кандидат від "Блоку Петра Порошенка" на 222-му окрузі Дмитро Андрієвський провів агітаційну зустріч зі студентами Національного авіаційного університету разом з екс-"регіоналом" та кумом екс-міністра освіти Дмитра Табачника Максимом Луцьким.

Про це повідомляє "Громадське ТБ" із посиланням на групу NAU Informal у мережі "ВКонтактє".

Андрієвський і Луцький були суперниками на виборах до парламенту у 2012 році. Тоді перший йшов від "Батьківщини", другий - від Партії регіонів. Перемогу тоді отримав Андрієвський.

Під час попередньої кампанії до Верховної Ради представники Дмитра Андрієвського звинувачували Максима Луцького в організації зривів зустрічей з виборцями тодішнього опозиційного кандидата (на відео проректор НАУ, якого пов'язують з Максимом Луцьким).

Під час зустрічі Андрієвський сидить за одним столом поряд з Луцьким, який наразі є членом його команди.

 

Студенти, яких привели на зустріч з кандидатом, розповіли, що адміністрація університету не коментує, на яких підставах проведено такий захід.

 

Як відомо, Луцький, будучи нардепом, довгий час очолював освітній комітет Верховної Ради, який постійно сприяв діяльності міністра освіти Дмитра Табачника. Раніше ж Луцький працював проректором Національного авіаційного університету. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...