Андрієвський запевняє, що кум Табачника за нього не агітував

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 11:53

Кандидат від "Блоку Петра Порошенка" на 222-му окрузі Дмитро Андрієвський стверджує, що на зустріч до НАУ його запросили активісти, а кум Табачника Максим Луцький за нього не агітував.

Про це Андрієвський сказав у коментарі "Українській правді".

"Активісти запросили мене на зустріч з моїми виборцями. Максим Луцький, наскільки мені відомо, є однією з однією з посадових осіб НАУ, де навчається і працює кілька тисяч моїх виборців", - сказав він.

За словами Андрієвського, про присутність Луцького він дізнався на початку зустрічі – коли побачив його в залі.

"Але неправильно через Луцького виходити з зали, де знаходяться п’ять сотень людей. Я беру участь у зустрічах з виборцями незалежно від того, які у мене відносини з керівництвом", - говорить він.

Андрієвський запевняє, що жодної агітації з боку Луцького під час зустрічі не було.

"Була нормальна розмова, було кілька десятків запитань, в тому числі і гострі", - каже він.

Як повідомлялося, Андрієвський провів агітаційну зустріч зі студентами Національного авіаційного університету у присутності екс-"регіонала" та кума екс-міністра освіти Дмитра Табачника Максима Луцького.

Студенти, яких привели на зустріч з кандидатом, розповіли, що адміністрація університету не коментує, на яких підставах проведено такий захід.

Андрієвський і Луцький були суперниками на виборах до парламенту у 2012 році. Тоді перший йшов від "Батьківщини", другий - від Партії регіонів. Перемогу тоді здобув Андрієвський.

Під час попередньої кампанії до Верховної Ради представники Дмитра Андрієвського звинувачували Максима Луцького в організації зривів зустрічей з виборцями тодішнього опозиційного кандидата.

Луцький, будучи нардепом, довгий час очолював освітній комітет Верховної Ради, який постійно сприяв діяльності міністра освіти Дмитра Табачника. Раніше ж Луцький працював проректором Національного авіаційного університету.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News