Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова ОВК на окрузі Бакуліна-Шахова склав повноваження

Вівторок, 28 жовтня 2014, 19:13

На окрузі № 106 в Луганській області, де триває боротьба між Сергієм Шаховим і Євгеном Бакуліним, Центральна виборча комісія замінила 7 членів ОВК, а голова та ще 4 члени ОВК заявили про самовідвід.

Про це "Українській правді" повідомив кандидат у депутати на цьому окрузі Сергій Самарський.

За його словами, о 15-ій годині була оголошена перерва на одну годину, а о 17-ій годині прийшов керівник ОВК Мар'їн та оголосив про рішення ЦВК замінити 7 членів комісії.

Після цього була оголошена перерва доти, поки не з'являться 7 нових членів ОВК. Приблизно о 19 годині, за словами Самарського, голова ОВК оголосив, що написав заяву про складення повноважень. Разом із ним пішли 4 людини. Мар'їн пояснив своє рішення масовими порушеннями, фальсифікаціями та погрозами членам ОВК. Виконувати свої обов'язки він доручив заступнику

Самарський зазначив, що кілька членів ОВК були родом зі Стаханова, який контролюється бойовиками. За його словами, на будинках в районі, де мешкали члени ОВК, з'явилися листівки про те, що вони розшукуються і "за їхню голову дають винагороду", бо вони допомагають в проведенні виборів.

Самарський вважає, що  кандидат Бакулін причетний до погроз членам ОВК.

Як відомо, на окрузі № 106 кандидати в депутати від "демократичного блоку" вимагають визнати вибори недійсними.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування