Москаль пропонує міністру культури заспівати для бойовиків

Понеділок, 10 листопада 2014, 16:51

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль обурюється, що міністр культури Євген Нищук не звертає увагу на те, що Луганська академія мистецтв та культури "співає гімни" терористам.

Про це в понеділок повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

"Наші багаторазові звернення до Міністерства культури України з проханням перенести Луганську державну академію мистецтв та культури з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію залишаються безрезультатними", - заявляє Москаль.

"Мало того, що ці блазні від культури постійно виступають кордебалетом на всіляких заходах ЛНР, пишуть їм гімни й прославляють "великі звершення", — минулого тижня вони виступили на "коронації" Плотницького, розважаючи "почесних гостей" своїм "високим мистецтвом", - додає губернатор.

Москаль обурюється: "якщо міністр культури України Євген Нищук неспроможний вирішити питання перенесення академії мистецтв та Луганської обласної філармонії на контрольовану українським урядом територію, в мене залишається один вихід — запропонувати йому самому поїхати в Луганськ і виступити перед сепаратистами зі співами, щоб показати всій Україні, яке в нас міністерство культури.

Водночас у Міністерстві культури повідомили, що місцезнаходження Луганської державної академії культури і мистецтв та Донецької державної музичної академії імені С. С. Прокоф’єва з міст Луганська і Донецька змінене на місто Київ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування