На Луганщині від обстрілів бойовиків загинули троє

Субота, 15 листопада 2014, 09:44

В результаті обстрілу с.Трьохізбенка (Луганська обл.) загинули троє осіб.

Про це повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"Вранці 14 листопада бойовики з с.Весела Гора обстріляли Трьохізбенку з мінометів та систем "Град". Одна з мін вибухнула на вулиці, по якій проходили 38-річна жінка з донькою (за уточненими даними, дитині було 9 років). Дівчинка загинула, мати з важкими травмами госпіталізована в районну лікарню й зараз перебуває в реанімації",- йдеться у повідомленні.

"Під час артилерійського обстрілу Трьохізбенки загинула також 82-річна бабуся: снаряд вибухнув у неї в дворі, завдавши літній жінці смертельних поранень", — повідомив Москаль.

Крім того, від вибуху снаряду з "Граду" загинув 58-річний чоловік, котрий також знаходився в дворі біля власної хати.

Інтенсивних обстрілів із мінометів, артилерії та "Градів" зазнали й інші населені пункти частини Луганської області, що контролюється Україною.

Серед них — м.Золоте, яке протягом доби обстріляли шість разів (значних руйнувань та потерпілих немає), с.Кримське — 4 рази, Чорнухине — 3 рази, Станиця Луганська — 4 рази. У с.Макарове, що прилягає до Станиці Луганської, внаслідок обстрілів із артилерії пошкоджено 16 і зруйновано 4 житлові будинки.  В с.Нижнє Тепле цього ж району під час обстрілу терористами отримав осколочне поранення голови 86-річний пенсіонер.

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...