Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активісти підпалили паркан біля будівництва на Осокорках

Вівторок, 18 листопада 2014, 21:58

Активісти Всеукраїнського об’єднання "Свобода" продовжили протести проти забудови біля метро "Осокорки".

Як повідомила з місця події кореспондент "Громадського ТБ", у вівторок поставили новий укріплений паркан. "Свободівці" анонсували свій протест на 19.00. Однак їх випередили невідомі молоді люди в балаклавах, які почали зносити цей паркан.

На час написання новини весь паркан, яким було огороджене будівництво знесли. Після цього, протестувальники почали палити паркан. У вогні опинилася і робоча будівля на майданчику. До підпалів підключилися і активісти у футболках "Свободи".

Всього на акції були присутні близько 60 радикально налаштованих молодих людей та близько 200 мирних учасників протесту.

Стосовно причин протесту, один із активістів, який представився мешканцем Дарницького району, що це місце не потребує нових торгівельних центрів, оскільки в цьому районі їх забагато. Присутні наголосили, що "якщо хочуть щось будувати – нехай будують дитячі майданчики".

 
 
 
 
Всі фото Юлі Стець

Як відомо, видання "Мой Киев" зазначає, що за будівництвом на Осокорках у Києві стоїть компанія, серед засновників якої є діючий депутат Київради від "УДАР" Сергій Котвицький.

Глава МВС України Арсен Аваков відсторонив начальника Дарницького райвідділу міліції від виконання службових обов'язків у зв'язку з бійкою довкола забудови на Осокорках, яка сталася 17 листопада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...