Міліціонера, який побив противника Ані Лорак, звільнять - Геращенко

Субота, 29 листопада 2014, 00:14

Радник глави МВС і депутат "Народного фронту" Антон Геращенко пообіцяв, що міліціонера, який побив одного з активістів, які виступали за скасування концерту Ані Лорак в Києві, звільнять.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці в ніч на суботу.

"Як і вся свідома інтернет-громадськість, обурений діями конкретного міліціонера, який побив палицею громадянина, що підняв руки вгору", - запевнив Геращенко.

"Цей міліціонер ідентифікований та буде звільнений з органів внутрішніх справ за надмірну жорстокість до громадянина", - додав він.

"Прохання до громадянина, який був побитий, звернутися до судмедекспертизи за місцем проживання та в райвідділ міліції із заявою про побиття", - сказав радник глави МВС.

"Також хотілося б побачити і вивчити інші відеозаписи, якщо вони є, для того щоб зрозуміти, що викликало акт надмірної жорстокості з боку колишнього співробітника органів внутрішніх справ", - додав політик.

Як відомо, 26 і 27 листопада в Києві близько сотні молодих людей пікетували Палац "Україна", де мали відбутися концерти Ані Лорак.

Лорак уже переносила свої концерти через можливі провокації. Незважаючи на обурення активістів артистка продовжує виступати в Росії.

1 грудня, коли на Майдані розігнали студентів - Лорак отримувала в Кремлі "Золотий грамофон", а 25-го січня, коли ховали убитих на Грушевського, вона співала на весіллі сина колишнього спікера Верховної Ради Литвина.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News