Прокуратура взялась за міліціонера, який побив противника Ані Лорак

Субота, 29 листопада 2014, 15:34

Прокуратура Києва розпочала кримінальне провадження стосовно правоохоронця, який під час концерту Ані Лорак у ДК "Україна" безпідставно спричинив тілесні ушкодження протестувальнику.

Про це повідомили у Генпрокуратурі.

"Встановлено, що 27 листопада працівник столичної міліції, задіяний в охороні громадського порядку під час концерту Ані Лорак, вийшов за межі наданих йому повноважень та, використовуючи спеціальний засіб, безпідставно спричинив тілесні ушкодження громадянину", - йдеться у повідомленні.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено в ЄРДР за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади, якщо воно супроводжувалося насильством) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування проводить слідчий відділ прокуратури міста Києва.

Як відомо, 26 і 27 листопада в Києві близько сотні молодих людейпікетували Палац "Україна", де мали відбутися концерти Ані Лорак.

Радник глави МВС і депутат "Народного фронту" Антон Геращенко пообіцяв, що міліціонера, який побив одного з активістів, які виступали за скасування концерту Ані Лорак в Києві, звільнять.

Лорак вже переносила свої концерти через можливі провокації. Незважаючи на обурення активістів артистка продовжує виступати в Росії.

1 грудня, коли на Майдані розігнали студентів - Лорак отримувала в Кремлі "Золотий грамофон", а 25-го січня, коли ховали убитих на Грушевського, вона співала на весіллі сина колишнього спікера Верховної Ради Литвина.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...