Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді заслухають керівників "силовиків" і Стеця

Середа, 10 грудня 2014, 08:51

У Верховній Раді на засіданні комітету з питань національної безпеки й оборони в середу заслухають керівників силових відомств, а також міністра інформаційної політики Юрія Стеця.

Про це повідомляє депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook

"Сьогодні відбудеться засідання комітету ВР з питань національної безпеки й оборони під керівництвом голови комітету Сергія Пашинського. На засідання комітету запрошені для звіту керівники "силових" структур – міністр оборони, міністр внутрішніх справ, голова СБУ, командувач Національною гвардією. А також голова МЗС і міністр поки неіснуючого міністерства інформполітики", - пише він.

Очікується, що вони доповідатимуть про стан роботи зі звільнення полонених на Донбасі, забезпечення сил АТО, питання фінансування силових структур, зокрема, в 2015 році.

"Усім запрошеним посадовим особам будуть задаватися незручні питання – у тому числі з таких непростих тем, як, приміром, проведення мобілізації. За підсумками дам короткий звіт", - зазначив Тимчук.

Стець також повідомив напередодні: "Завтра (10 грудня) Кабмін, засідання Комітету свободи слова і інформації, Комітету з питань національної безпеки і оборони, колегами з СБУ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...