Стець: Мій кабінет буде у Слов’янську

Середа, 10 грудня 2014, 10:11

Міністр інформаційної політики Юрій Стець заявляє, що працюватиме у Слов’янську.

"Коротко відповіді на питання з попередніх постів. Де буде мій кабінет? В Слов'янську", - написав він у Facebook.

"Чому не можна було створити щось інше, а не міністерство? Тому, що ми живемо в парламентсько-президентській республіці, і ще тому що, якщо хтось знає, як це зробити інакше, тоді "візьми і зроби", - пояснив Стець, процитувавши гасло "Самопомочі".

"Чи правда, що бюджет Міністерства інформполітики буде в сотні разів менше за інші міністерства? Так. Що будете робити, якщо не вдасться створити МІП? Вдасться", - заявив він.

За словами Стеця, він має підтримку серед представників медіасфери та у керівництві Донецької області.

"Олександр Клименко (заступник голови Донецької ОДА) люб'язно запросив всіх, кому не подобається ідея створення МІП розносити українські газети, в тому числі і на території, тимчасово окупованій. Я це робив, страшно тільки перший раз", - написав Стець.

Міністра повідомив, що говорив із керівником НТКУ і натхненником "Суспільного" Зурабом Аласанією: "Розставили крапки в різнобаченні трактування МІП. Ствердились в тому, що довіряємо один одному. Ціль одна – інформаційна безпеки країни".

"Після зустрічі з головою Медіапрофспілки Юрієм Лукановим є можливість діалогу про майбутнє МІП як органу, що не перешкоджає, а сприяє професії журналіста", - додав Стець.

"Після сьогоднішньої розмови off records з медіаменеджерами переконався в тому, що більшість з них підтримують створення МІП", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування