Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Мінстець хочуть вирішувати питання колегією. Іноді

Середа, 10 грудня 2014, 13:49

Положенням про міністерство інформполітики пропонується створити колегію для погодженого вирішення питань.

Про це йдеться у проекті положення про міністерство, яке навів на своєму Facеbook голова НТКУ Зураб Аласанія.

"Для погодженого вирішення питань, що належать до компетенції МІП України, обговорення найважливіших напрямів його діяльності у МІП України може утворюватися колегія у складі Міністра (голова колегії), першого заступника, заступника Міністра (у разі введення), заступника Міністра - керівника апарату", - сказано в проекті.

"У разі потреби до складу колегії МІП України можуть включатися керівники структурних підрозділів апарату МІП України, а також у встановленому порядку інші особи за згодою", - сказано в документі.

Згідно з документом, рішення колегії можуть бути реалізовані шляхом видання відповідного наказу МІП України.

Для розгляду наукових рекомендацій та проведення фахових консультацій з основних питань діяльності у МІП України можуть утворюватися інші постійні або тимчасові консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи.

Рішення про утворення чи ліквідацію колегії, інших постійних або тимчасових консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів, їх кількісний та персональний склад, положення про них затверджуються Міністром.

Гранична чисельність працівників МІП України затверджується Кабміном, структура апарату міністерства - міністром.

Штатний розпис та кошторис МІП України затверджуються заступником Міністра - керівником апарату за погодженням із Міністерством фінансів України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування