Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий розповів, як заробив першу цифру з шістьма нулями

Четвер, 11 грудня 2014, 17:30

Депутат Олесь Довгий заявляє, що не живе на депутатську зарплатню, бо заробляє достатньо статків з 21 року.

Про це він розповів в коментарі "Українській правді".

Він розповів, що свою зарплатню віддає на громадські приймальні, а живе на статки, які він заробив раніше. При цьому, він трохи плутається у тому, коли саме він заробив свої перші статки.

"Моя декларація до того як я навіть прийшов у Київську міську раду, вони опубліковані… в 21 рік я вперше задекларував свої перші статки, з шістьма нулями", - сказав він.

На питання, як він заробив ці статки, Довгий сказав:

"В 23 чи 22 роки я продав своє перше підприємство, яке купив я в 23 чи в 22 роки. Я взяв кредит, ми купили разом з колегами акції одного з закритого підприємств, яке за радянських часів існувало, в якому було 1 тисяча чоловік, які мали нуль, просто папірці, а не акції, які я скупив", - сказав Довгий.

"Я його (підприємство – ред.) реструктуризував і продав, і повернув ті кредити, і заплатив всі податки, і отримав перший прибуток. І це перший великий прибуток", - зазначив Довгий.

На уточнююче питання про те, що він і навчався, і працював, і ще дисертацію в 21 рік писав, Довгий зазначив:

"Я закінчував вуз, я писав дисертацію і я працював. Я працював і працюю не менше 17-18 годин на добу", - сказав він.

Довгий. Фото Оксани Коваленко, УП

При цьому він вважає, що Мустафа Найем, Світлана Заліщук та Сергій Лещенко "приїхали і влаштували на окрузі  скандал". "Це фарс, по відношенню до мене", - поскаржився Довгий.

Він також поскаржився, що "Українська правда" влаштувала проти нього травлю.

"Люди, які є вихідцями з вашого видання сьогодні по суті по відношенню до мене влаштували травлю. Це політичне кіллерство, те, що відбувається, це травля", - пожалівся він.

"Я не кришталево чиста людина,  в мене величезна кількість помилок…. Я дуже довго мовчав, тепер я не буду мовчати", - пообіцяв Довгий.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування