Ложкін: Яценюк у нинішніх умовах – найкращий прем'єр

Вівторок, 16 грудня 2014, 15:32

Голова Адміністрації президента Борис Ложкін заявляє, що в нього дружні відносини з Арсенієм Яценюком і що в нинішній ситуації це – кращий прем'єр для України.

Про це Ложкін сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Із серпня в усіх переговорах за моєї участі й за участі Яценюка, Турчинова, президент наголошував, що він бачить Яценюка прем'єр-міністром. І одразу після виборів це було підтверджено. Я вважаю, що в сьогоднішніх умовах, у яких перебуває країна, це найкращий вибір, це найкращий прем'єр зараз для країни", - заявив він.

На думку Ложкіна, враховуючи партнерські відносини "Блока Петра Порошенка" з "Народним фронтом" і передвиборні заяви, що Яценюк буде далі прем'єром, "рейтинг "Народного фронту" – це, у тому числі, і рейтинг президента".

Голова АП запевнив, що конфлікту з Яценюком у нього "абсолютно немає". Він спростував чутки, що чи то він на Яценюка, чи то Яценюк на нього ледь не склянку води виплеснув.

"Ми з Арсенієм досить давно знаємо один одного. Я вважаю, що в нас дружні взаємини. Вони в нас відверті, ми можемо дозволити собі висловити один одному все, що ми думаємо з того чи іншого питання", - заявив Ложкін.

"У нас щодня робоча дискусія… Ніхто ні на кого воду не виливав, жодного разу. Це комусь, вочевидь, захотілося, щоб у нас були інші взаємини", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування