Пропозиція Порошенка очолити АП застала Ложкіна в пустелі

Вівторок, 16 грудня 2014, 15:31

Глава Адміністрації президента Борис Ложкін каже, що пропозиція очолити АП застала його в Йорданській пустелі і була цілковитою несподіванкою.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Пропозиція виникла абсолютно несподівано. Це було між днем виборів і днем інавгурації - десь 1-2 червня. Я перебував у цей час в Йорданській пустелі. У нас є чоловіча компанія, з якою ми ходимо в походи раз на рік: 5- 6 осіб, з них троє іноземці", - розповів Ложкін.

За його словами пропозицію Порошенко стала несподіванкою:

"Ми ходимо не те щоб в екстремальні, але в непрості походи в різних місцях світу. І тут дзвінок Петра Олексійовича з пропозицією. Це було абсолютно несподівано, оскільки з ним ми ніколи тему моєї роботи на держслужбі не обговорювали".

"Я на той момент в основному відпочивав. На стартапи трохи дивився. У мене взагалі був план, що 2014 - це рік відпочинку та навчання, і заодно, можливо, якихось нових інвестицій", - говорить Ложкін.

Він також зазначив, що до ділової активності збирався повернутися в 2015 році:

"А весь 2014 був розпланований. Я вже розумів, коли в яку країну поїду, досить методично до цього підійшов. Восени планував їхати в Штати, прослухати курс футурології, в деякі інші місця, трошки освіжити мізки. А вийшло, як вийшло. Хоча з точки зору адреналіну, Адміністрація президента - звичайно, це те місце, де його можна отримати його в достатній кількості ".

За словами глави АП, він погодився займати цей пост з кількох причин.

"Перша причина, природно - це президент, якого я поважаю і з яким у мене довга історія позитивних взаємин. Я розумів, що потрібно на цьому етапі підставити плече.

Друге - це менеджерський виклик. Одна справа UMH, хоча це теж непроста компанія, а інше - Адміністрація президента.

І третя, не за важливістю - вони всі важливі - це сплеск патріотизму. Він цього року проявився у багатьох людей, у мене теж. Це ірраціональне, напевно", - пояснив Ложкін.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування