Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко розповів Меркель про звільнених заручників та гуманітарку

Субота, 27 грудня 2014, 20:18

Задля мирного врегулювання конфлікту на Донбасі усі сторони мають виконати всі пункти Мінських домовленостей, насамперед, закрити кордон, вивести війська та вийти на лінію розмежування.

Про це у телефонній розмові наголосили президент Петро Порошенко та канцлер ФРН Ангела Меркель. 

У ході бесіди Порошенко повідомив про звільнення 150 українських заручників та про успішне доправлення першої частини українського гуманітарного вантажу, сформованого для мешканців окупованих територій Донецької та Луганської областей.

При цьому Порошенко запевнив, що українська влада продовжує докладати всіх зусиль для звільнення інших українців, які досі перебувають у полоні.

"Співрозмовники обговорили питання економічної допомоги для України та погодились, що якнайшвидше погодження нової програми МВФ допоможе врегулювати економічну ситуацію, а також сприятиме надходженню допомоги від інших міжнародних донорів", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 26 грудня під час обміну полоненими бойовики звільнили 146 заручників, ще 4 звільнено 27 грудня

27 грудня колона з гуманітарною допомогою у кількості 6 вантажних автомашин вирушила з Краматорська до сіл Ольховатка, Камишеваха, Булавинське Донецької області. Окрім того дві вантажні машини вирушили до міст Углегорськ і Дебальцево.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: