Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу екс-полковника, який розганяв Євромайдан у Харкові, направили до суду

Вівторок, 20 січня 2015, 10:34

Справу екс-полковника харківської міліції, за вказівкою якого розганяли Євромайдан у лютому 2014 року, направлено до суду.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба ГПУ.

Прокуратурою Харківської області завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно одного з колишніх представників керівного складу Харківського міського управління ГУ МВС України в області.

Обвинувальний акт затверджено та направлено до Червонозаводського районного суду м. Харкова.

Як відомо, 19 лютого біля Академії внутрішніх військ МВС у Харкові відбулася сутичка між курсантами, активістами Євромайдану та ультрас ФК "Металіст", які блокували виїзд автомобілів ввешників з академії .

Більше того, через недбалість колишнього правоохоронця до охоронюваного периметру, створеного міліціонерами, безперешкодно зайшло близько 100 так званих "тітушок", які побили мітингувальників, спричинили тілесні ушкодження представникам ЗМІ та розбили камери операторам кількох телеканалів.

Під безпосереднім керівництвом цього екс-полковника з місця проведення мітингу правоохоронці безпідставно затримали та доставили до райвідділу 12 мітингувальників, на яких було незаконно складено адміністративні протоколи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування