Луганський посадовець за бюджетні кошти транслював сепаратистське ТБ в "ЛНР"

Субота, 24 січня 2015, 14:03

Керівник Луганської філії Концерну РРТ за українські гроші організував трансляцію сепаратистського телеканалу в ЛНР.

Про це повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"Замість того, щоб переїхати з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію й забезпечити трансляцію українських телеканалів у прифронтових селах (на те, що тут неможливо подивитися українське телебачення, мені неодноразово скаржилися місцеві мешканці), директор Луганської філії Концерну РРТ Володимир Улезько фіктивно перереєстрував переїзд підприємства в Лисичанськ, а сам із персоналом і бухгалтерією залишився в Луганську", - зазначив Москаль.

За даними глави ОДА, там Улезько організував трансляцію сепаратистського телеканалу "Луганськ-24", який виходить на частоті колишнього обласного телебачення, та російських пропагандистських каналів, і обслуговує передавачі, які подають сигнал у тому числі й на контрольовану Україною територію.

"Неодноразові вимоги приїхати в Сєвєродонецьк Улезько ігнорував. Він відверто працює на сепаратистів, влаштував проти України інформаційну диверсію і при цьому досі отримував українську зарплату, оскільки офіційно начебто працював у Лисичанську", - зазначив він.

"Цього тижня, після мого звернення, Улезька нарешті звільнили з посади", - додав Москаль.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування