Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко закликав помолитися за воїнів, які захищають Україну

Вівторок, 6 січня 2015, 18:57

Президент України Петро Порошенко в своєму відеозверненні привітав українців зі святом Різдва Христового.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Дорогі українці! Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Христовим... До християнської європейської цивілізації наша країна належить уже більше тисячі років, але саме сьогодні народжується знову і наші плани змінити життя на краще всіх громадян України збудуться тільки за умови, що ми будемо поважати Бога, не порушуватимемо святих заповідей", - сказав глава держави.

Порошенко звернувся до громадян країни з проханням в день Різдва помолитися за воїнів, які захищають Україну.

"Глибинна суть сьогоднішнього свята - віра, надія, любов і особливо - мир", - зазначив президент.

"Дорогі співвітчизники! Я радий, що в Україні збереглися чудові народні звичаї - вертепи та колядки. Тож нехай сьогодні в кожному будинку обов'язково буде смачна українська кутя. Нехай в Україну прийде довгоочікуваний Божий мир. І нехай Господь благословить кожну українську родину і кожного українця" , - підкреслив Порошенко.

Порошенко зустрічає Різдво з родиною в державній резиденції "Синьогора".

Секретар РНБО Олександр Турчинов у своєму Твіттері побажав українцям Божих благословінь та перемоги:

"Перемоги над своїми страхами, слабкістю та легкодухістю. Перемоги нашій країні над раковою пухлиною війни та тероризму. Ви ж пам'ятаєте, що найтемніша ніч завжди перед світанком. Це означає, що нас від остаточної перемоги відділяє лише декілька кроків!", - сказав він.

У свою чергу прем'єр-міністр Арсеній Яценюк побажав українцям миру, щастя і благополуччя:

"Різдво приходить на нашу землю, огортає радістю наші домівки, несе світло і надію. Різдвяна подія розсіює темряву, долає розпач, підносить людину над буденністю, робить її кращою і впевненішою. Різдво Христове звеличує людський дух і земну справедливість. Ми зміцнюємося у нашій рішучості боронити все, що є таким дорогим і цінним для нас: наші родини і нашу країну, нашу волю і нашу гідність", - вказано в його зверненні.

"Різдво – час творити добро, висловлювати слова подяки, любові, пошани. Хай в ці дні ніхто навколо нас не почувається забутим і полишеним, хай кожний в Україні відчує співучасть і підтримку, тепло і повагу, усвідомлення того, що за ним – цілий народ", - сказав Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...