Під Маріуполем - обстріли зі стрілецької зброї, під Дебальцевим - з танків

Неділя, 15 лютого 2015, 15:53

Під Маріуполем з боку терористів, які вранці 15 лютого намагались здійснити атаку на н.п. Широкине, тривають незначні обстріли позицій "Азову" зі стрілецької зброї.

Про це повідомили у батальйоні спецпризначення "Азов".

"Полк "Азов" дотримується режиму припинення вогню", - підкреслюється у повідомленні. 

У  штабі оборони Маріуполя повідомили: цілу ніч на 15 лютого розвідка сектора "М" спостерігала окремі ознаки провокаційних дій супротивника.

"Бойовики стріляли по підконтрольній їм території з різного озброєння. Так само в 9.40 з н.п. Водяне, який контролюється окупантами з міномета було завдано удару по більш північних позиціях, які контрольовані ними", - йдеться у повідомленні. 

В результаті боїв 14 лютого за Широкине у противника знищено 3 танки, 4 БМП, 2 БТР, 2 джипа, близько 100 терористів.

"Серед наших втрат: 1 БТР, 2 джипа, решта техніки отримала незначні пошкодження, 3 добровольці полку "Азов" загинули, 49 осіб поранено (44 з них бійці "Азова", 5 - військовослужбовці Збройних сил України)", - повідомили у штабі.

Разом з тим Hromadske TV повідомляє з посиланням на бійців рівненського "Беркуту", що бойовики обстрілюють із мінометів селище Миронівський, поблизу Дебальцевого.

За даними бійців, три танки сепаратистів з самого ранку обстрілюють селище.

"Від ранку хлопці чують і бачать, як з Миронівського піднімається дим. Звідси з блокпосту видно три танки в полі, вони "днрівські", в основному з них і з мінометів сепаратисти б'ють по селу", – йдеться у повідомленні. 

Українська правда, Hromadske TV

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування