Співробітник МВС каже, що не помічав георгіївську стрічку в машині

П'ятниця, 20 лютого 2015, 13:00

Співробітник МВС Сергій Павлюк заявив, що георгіївську стрічечку в автобус МВС повісив у травні 2013 року один із ветеранів ВВВ, а він "не звертав уваги" на неї.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook.

За його словами, МВС відреагувало на скандал навколо відео про те, що водій автобуса на якому возять міліціонерів, їздить із георгіївською стрічкою, яка вважається символом сепаратистів.

"Водія було знайдено, суворо допитано", - написав Геращенко й виклав відео пояснень водія.

Він "зізнався у тому, що: він – українець і любить Україну, (що) стрічка в автобусі з'явилася в травні 2013 року під час того, як автобус перевозив ветеранів МВС на пам'ятні заходи, і що він її не зауважував", написав Геращенко.

У МВС не знають, чи карати співробітника.

"Питання – і що робити тепер із цим співробітником міліції? Подивіться відео з його виправданнями й напишіть, як пропонуєте вчинити", - написав Геращенко.

Напередодні повідомлялося, що водій автобуса МВС Сергій Павлюк, який у січні 2014 року брав участь у затриманні "автомайданівців" у складі тодішнього спецпідрозділу "Беркут", досі водить автобус із георгіївською стрічкою на лобовому склі.

Із відповідного відеозапису чути, що коли водію вказали на стрічку і запропонували її зняти, він не став цього робити, бо, мовляв, не він її вішав.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування